2011. július 19., kedd

Gyönyörű mózeskosár / kocsi nagy kerekekkel

Gyönyörű mózeskosár / kocsi nagy kerekekkel:
Mi eladni egy nagy és szép mózeskosár a Waldin.

A mózeskosár szép nagy fa kerék, az egyik ég ég bár, a matrachuzat és további felszerelt lap, a párnázott élvédő, a baba párnahuzat, és a baba takaró tekintetében.
A párnák és a ágytakaró és a hozzá tartozó ágynemű új és használt, és a mosott, de nem vasalt. Még nem használtam, mert a baba mindig aludt egy hálózsák. A matrachuzat és felszerelt lapok is mosott. Az alom krém / világossárga, további kis csillaggal a magában ábrázolt egy játékmackót még.

A párnázott határ van krémmel / világos sárga borított szövetből, a halvány eredeti csillagok, akik szintén a lapokon. Alatta a kitöltés, az anyag egy kis szakadás, mintegy 8 mm hosszú volt tűzött ki. Azt láthatjuk, ha megnézzük szögben alulról a határon. Használtam az autót anélkül, hogy ezt a határt, és helyette gördült ki a nagy fehér törülközőt az autóban.
Először is, a bába volt a jobb, mert több levegő jött a baba, és csökkentette a törülközőt, az ágy területet, másrészt tudtam mosni is. (Lásd 3. ábra)

Az ég készült nagyon vékony anyagból és krém / világos sárga. A szélén van bélelt világoskék tarkán szőtt pamutszövet. A magassága az autó felni is csík kék tarkán szőtt pamutszövet varrtak.

A kosár nagy és hosszú is lehet használni, a matrac méretei 78 cm x 41 cm.

Az autó látható Brunswick és felvette az értékesítés után a Brunswick vagy Magdeburg.

A háztartás füstmentes, és mi nem állatok.

Ez egy privát eladás, úgy mint általában, nincs visszatérés, vagy garanciát.
Ár: 65 EUR